Search

Categories

 • Geen categorieën

Bookmarks

Archives

Groot fan
Al jaren ben ik een groot liefhebber van groene thee. Toen ik kennismaakte met Tze Tji Chun Chinese groene thee was ik direct fan van deze heerlijke pure en geurige thee. Vanwege de heerlijke smaak en de gunstige effecten voor je gezondheid kan ik deze thee in het bijzonder van harte aanbevelen! Daarom ben ik heel blij met de mogelijkheid om verspreidingspunt te zijn voor de regio.

Deze thee is niet in ‘gewone’ winkels te koop. De thee en bijbehorende accessoires zoals de prachtige theebekers met filter zijn bij mij verkrijgbaar. Heerlijk voor jezelf maar ook leuk als cadeautje. En de thee komen proeven kan ook. Graag even appen of bellen wanneer je wilt afspreken. Je bent van hart welkom.

Bijzonder zuiver en volledig natuurlijk
De thee wordt in Taiwan op een hoogte van 800 meter verbouwd. Het klimaat en de kwaliteit van de grondsoort zijn mede bepalend voor de kwaliteit van de thee. De omstandigheden in Taiwan zijn zo goed (zuivere lucht, vruchtbare bodem, optimaal klimaat) dat men zelfs in China en Japan de thee hier graag vandaan haalt. Bovendien wordt er geen kunstmest of bestrijdingsmiddelen gebruik. Tze Tji Chun Chinese groene thee ruikt, zonder gearomatiseerd te zijn, subtiel naar jasmijnbloemen. Het is een heel zuiver en natuurlijk product zonder toevoegingen van bijvoorbeeld kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of smaakstoffen.

Bijzondere techniek
Bij Tze Tji Chun Chinese groene thee worden alleen de twee jongste topbladeren met de hand geplukt en verwerkt volgens de eeuwenoude Tze Tji Chun traditie. Volgens deze traditie worden de theetopbladeren eerst gestoomd, vervolgens met hete lucht zorgvuldig gedroogd en tot slot wordt elk blaadje met een bijzondere techniek in elkaar gedraaid. Deze thee is slechts licht gefermenteerd, hierdoor blijven de belangrijke stoffen in de thee bewaard. Deze methode zorgt tevens voor een frisse groene thee met een verfijnd aroma.

Mild voor de portemonnee
Tze Tji Chun Chinese groene thee niet alleen goed voor je lichaam, maar is ook mild voor de portemonnee. In combinatie met de speciale theebekers met filter is deze thee zuinig én handig in gebruik. Drink je elke dag drie koppen thee, dan doe je maar liefst vier maanden met één pak van 150 gram! Ook op dat gebied is Tze Tji Chun duurzaam.

De goede eigenschappen van deze groene thee op een rijtje:

 • Ondersteuning van het afweersysteem
 • Ondersteuning van hart en bloedvaten (bloedsomloop)
 • Draagt bij aan een gezonde cholesterolspiegel
 • Voor een goede darm- en urinewerking (zuiverend)
 • Voor een goede vochtbalans
 • Goed voor het geheugen en de cognitieve functies
 • Ondersteunt bij typische vrouwelijke lichaamsfuncties (zoals tijdens de overgang)
 • Ondersteunt de prostaat van de man
 • Ondersteunt de stofwisseling
 • Draagt bij aan het handhaven van een goed gewicht
 • Helpt tegen infecties zoals impetigo (krentenbaard), acné, blaasontsteking en diverse schimmelinfecties.
  Zie ook dit filmpje met wetenschappelijk onderzoek (in Engels)

Meer informatie
Wanneer je meer informatie nodig hebt, wil komen proeven of een bestelling wil plaatsen stuur me dan een bericht.
Dat kan op telefoonnummer 06-10265580 of via info@fionawillemsen.nl. Dan spreken we samen een tijdstip af.