Search

Categories

  • Geen categorieën

Bookmarks

Archives

Energetische behandeling 

De Energetische behandeling is een krachtige vorm
van behandelen die aardend en ontspannend werkt.
Je ontvangt hierbij de energie van Universele Liefde.

Tijdens deze behandeling kan ik waar nodig ook voor je Transmuteren of Verbindingen inzetten om je extra te ondersteunen. Tevens kunnen medicijnen of andere
belastende stoffen voor je geneutraliseerd worden.

Bij deze behandeling lig je op de behandeltafel terwijl ik
naast je sta en gedurende 30 tot 45 minuten met je werk.
Je gaat je lichter, ontspannen en beter in je vel voelen.

Het is bij de Energetische behandeling niet nodig om aan
te raken of hele gesprekken te voeren.

De Energetische behandeling is geschikt voor mens en dier van
elke leeftijd, en bij uitstek geschikt om meer tot rust te komen.

 

 

Neem contact op

 

Enkele ervaringen:

 

“Wat me bij is gebleven is dat ik mij na de behandeling lichter voelde want ik was eerder op de dag een beetje ‘ikloopachterdefeitenaan’ en in een ‘oowatmaakikhetmezelfmoeilijk’ modus. De rugklachten waren weg na de behandeling en zijn weg gebleven.”  Roel T.

 

“Na een behandeling van jou voelde ik me rustiger, beter verankerd en kreeg ik meer innerlijke rust. Ik heb voor het eerst sinds weken beter geslapen, was meer ontspannen en mijn innerlijke spanningen zijn nu opgelost.” Robert v.K.

 

“Al 22 jaar heb ik last van mijn rechter heup. Sinds enkele jaren heb ik ook knieklachten. Ik ben er 2 keer voor bij de fysiotherapeut geweest, met kortdurend effect. Pijnstilling is vaak noodzakelijk. In december ben ik bij Fiona geweest voor een sessie. Tot mijn grote verbazing is mijn knieklacht een stuk verminderd. Af en toe na een lange wandeling heb ik nog iets last maar het weegt niet meer op tegen de vele last die ik had en de pijnstilling die ik een bepaalde periode heb geslikt, met name tijdens en na het sporten. Binnenkort ga ik nog een keer terug voor mijn heup. Hopelijk dat hier ook meer verbetering in komt.” Wilma.

 

Kijk hier voor meer ervaringen.