Search

Categories

  • Geen categorieën

Bookmarks

Archives


F
iona Willemsen (1973)

Met man en dochter woon ik in het mooie land van Maas en Waal. Daar heb ik een praktijk aan huis en help ik je om weer in balans te komen, klachten te laten verdwijnen en je op weg te helpen als je bent vastgelopen. Dat vind ik het mooiste dat er is, dat iemand weer beter in balans komt, klachtenvrij wordt en opgelucht naar huis gaat. Dit doe ik door het aanbieden van behandelingen, massage, lifecoaching en informatieve bijeenkomsten. 

Wat ik veel tegenkom is dat mensen zijn ‘vol gelopen’ met onverwerkte gevoelens en ballast. Als je dit oplost kom je veel beter in je vel te zitten en kun je weer goed functioneren. Met simpele oplossingen kun je al veel verbeteringen bereiken.

Daardoor kom je dichter bij je eigen kern, kun je tot volle bloei komen en met je eigen specifieke talenten een positieve bijdrage aan de wereld leveren.

Het is mijn missie en talent om je terug bij jezelf te laten komen en je van daaruit weer op weg te helpen.
Door je aandacht te brengen bij dat hele zachte stemmetje binnen in jou kom je weer beter in contact met je eigen wijsheid en daardoor kom je weer in de stroom van het leven. Alles zit al in jou, je hoeft er alleen maar
naar te leren luisteren.

Om jouw proces te ondersteunen maak ik gebruik van een aantal zeer effectieve moderne therapeutische mogelijkheden. Of het nou gaat om stoppen met roken of andere verslavingen, klachten verhelpen of een gezondere leefstijl aanmeten, ik kan je op een voor jou passende manier verder helpen.
Hierbij werk ik vanuit de principes van de Nieuwe Tijd, de kosmische dag.
Dit voelt voor mij als de meest zuivere manier.

Mijn droom is een betere wereld waarin mensen balans weten te vinden, zich volop kunnen ontwikkelen en een waardevolle bijdrage aan de wereld kunnen leveren met hun eigen specifieke talenten. Die heb je toch niet voor niets meegekregen in dit leven?

Lees hier ervaringen van cliënten…lees meer