Search

Categories

  • Geen categorieën

Bookmarks

Archives

Wat kan ik voor je betekenen?
In een persoonlijk gesprek inventariseren we samen wat de klacht of hulpvraag is, waar de uitdagingen zitten en krijg je advies op maat. Je kunt in de breedste zin ondersteuning krijgen op gebied van voeding, beweging, gewicht, roken/genotmiddelen, dagelijkse verzorgingsproducten en huishoudelijke producten. Hardnekkige klachten bij volwassenen en kinderen zoals allergie, eczeem, gewichtsproblemen, verstoorde hormonen, keelklachten en longklachten kunnen op een veel bredere manier aangepakt worden dan wat er momenteel geadviseerd wordt door artsen en verpleegkundigen. Door mijn medische achtergrond weet ik wat er gangbaar is en kan ik daarop aansluiten en je heel veel aanvullende informatie en adviezen geven.

Heb je al wat basis kennis dan is het eenvoudige traject van 3 sessies waarschijnlijk voldoende.
Sta je nog helemaal aan het begin dan is het uitgebreide traject van 6 sessies een betere keuze.

Je kunt dit ook samen met iemand doen waarbij jij 50 procent korting krijgt.
Maximaal 6 personen per groep.

Ja ik wil een Gezond Leven traject!

Waarom leefstijladvisering?
Je kunt behandelingen ontvangen voor je welzijn, maar als je doorgaat met een schadelijke leefstijl dan is dat alleen maar symptoombestrijding. Een nadelige leefstijl veranderen kan soms een hele opgave lijken. Met de juiste ondersteuning is het zeker mogelijk dit te begeleiden naar een optimale leefstijl. De meeste mensen zijn zich vaak helemaal niet bewust van risicovolle producten of gewoontes. Wist je dat meer dag 85 procent van de gangbare verzorgingsproducten schadelijke chemicaliën voor mens en milieu bevatten? Het is een oerwoud geworden!

Heb je je nooit afgevraagd waarom er een enorme toename is van allergieën, kanker, obesitas, astma, eczeem, ongewenste kinderloosheid enzovoort? Het is iets wat me al jaren bezig houdt. Er is al veel bekend want er is zeer veel onderzoek gedaan, maar de info is versnipperd, en de huisarts of specialist zijn er niet in thuis of zijn er te druk voor om zich er in te verdiepen. Maar de nieuwste onderzoeksuitslagen liegen er niet om. Want we leven in een tijd van chemische soep om ons heen. E-nummers, PVC’s, parabenen en ftalaten die via bewerkte voeding, verpakkingsmaterialen, schoonmaakartikelen en cosmetica in ons lichaam terecht komen verstoren o.a. de hormoonhuishouding en kunnen daardoor mede-veroorzaker zijn van vele problemen. Alleen gezonder eten of sporten is niet meer voldoende. Je zult breder moeten kijken en bewust moeten zijn van alle beïnvloedende  factoren.


Industrie
De voedingsmiddelenindustrie, cosmetische en farmaceutische industrie hebben er meestal lak aan. Ze willen zoveel mogelijk geld verdienen. En zolang het niet verboden is blijven ze de schadelijke stoffen gebruiken. Hoe meer reclame er voor een product is, hoe groter de kans dat het vervaardigd is met ongewenste stoffen. Gelukkig is er een tendens die zich hier tegen keert, en kiezen mensen toch vaker biologische voeding en cosmetica en schoonmaakartikelen die vrij zijn van nare bestanddelen. Ik kan je helpen de weg te vinden in dit oerwoud van producten. En dit hoeft zeker niet duurder te zijn dan de producten die je nu gebruikt.


Stralingsbelasting
In deze moderne tijd is de stralingsdruk om ons heen enorm toegenomen. Het tempo waarin de toepassingen van onze technische uitvindingen groeien, is hoog. Een deel van deze toename is zichtbaar, zoals de groeiende hoeveelheid apparatuur in de meeste huishoudens. Gemiddeld hebben we ongeveer 60 verschillende elektrische apparaten in huis.

Een ander deel is voor ons onzichtbaar. Voorbeelden hiervan zijn radar, radio- en televisie zendstraling, draadloze communicatiesystemen zoals het mobilofoonnet, WiFi, Bluetooth en de netwerken voor mobiele telefonie zoals GSM en UMTS. Deze onzichtbare straling gebruikt de ether als medium. Daarom wordt deze vorm van straling ook wel etherbelasting genoemd.

Etherbelasting kan niet gemakkelijk worden ontlopen. Ook in een natuurgebied heeft je telefoon bereik en kun je met een transistorradio allerlei radioprogramma’s ontvangen. Met andere woorden: er is overal straling aanwezig. In dit filmpje is aan de hand van een experiment door schoolkinderen met tuinkers zaadjes heel mooi aangetoond wat straling (in dit geval WiFi) doet met levende organismen. Dus ook met mensen.

In 1990 was de constante stralingsachtergrond 180 tot 200 keer zo groot als het oorspronkelijke natuurlijke stralingsniveau. In 2004 is de technische straling ongeveer 200 miljoen keer zo sterk als het natuurlijke stralingsniveau. Deze straling werkt ernstig verzwakkend op ons. Wist je dat je je er tegen kunt beschermen? Het Wholism Project heeft hiervoor al sinds 1989 diverse mogelijkheden ontwikkeld. De energetische toepassingen die zij ontwikkeld hebben kunnen je enorm ondersteunen om je lichamelijk en geestelijk vitaler te voelen en je beter te ontwikkelen.

Wil je meer te weten komen over omgevingsstraling en bescherming daartegen? Meld je dan aan voor de thema-avond Neutralisatie Verbindingen en kom zelf ervaren hoe het is om volledig vrij van omgevingsstraling te zijn. Lees hier meer …