Search

Categories

  • Geen categorieën

Bookmarks

Archives

Interactief en van binnenuit
In mijn praktijk werk ik vanuit de principes van de nieuwe tijd, de kosmische dag. Dat wil zeggen niet dwingend, niet sturend, en van binnenuit in plaats van met oplossingen van buitenaf. Ik werk interactief, dat betekent dat ik luister naar wat jouw systeem aangeeft. Ik luister dus ook naar de grenzen van jouw systeem en respecteer deze. Zo bekijken we samen wat lichaam en geest nodig hebben om jouw klacht, vraag of dilemma tot in de kern aan te pakken.

Je processen ondersteunen
Tijdens jouw behandeling kan ik je proces extra ondersteunen door gebruik te maken van moderne therapeutische mogelijkheden waarbij ik voor je kan transmuteren en ik je extra kan ondersteunen in je processen met behulp van de Kracht Verbinding, Vitalisatie Verbinding, Balans Herstel Verbinding en de Neutralisatie Verbindingen.

Elkaar versterkend
Als laatste is het van belang dat je zelf de volledige verantwoordelijkheid hebt voor je gezondheid en welzijn, en ook de voortzetting van eventuele reguliere medische behandeling. Ik kan geen dokter vervangen of diagnoses stellen. Ga niet op eigen initiatief iets veranderen aan een therapie die elders al ingezet is en overleg met de behandelaar. Het is mijn wens en streven dat ‘reguliere’ en ‘complementaire’ gezondheidszorg met elkaar samenwerken, en ook dat behandelaar en cliënt met elkaar samenwerken. Het beste uit twee werelden, waarbij gezondheid en welzijn centraal staan.