Search

Categories

  • Geen categorieën

Bookmarks

Archives


Een Persoonlijk consult is een combinatie van energetisch behandelen en lifecoaching. Er wordt in een Persoonlijk consult gekeken naar geheel de persoon en niet alleen de klacht. Je ontvangt coaching, advies en behandeling op maat. Een Persoonlijk consult is er op gericht je bij je eigen kracht te brengen. We beginnen met een intakegesprek waarin vaak al veel in beweging gebracht wordt. In het gesprek zal duidelijk worden waar je op dat moment behoefte aan hebt en daar laat ik me door leiden. Tijdens het Persoonlijk consult ben ik helemaal op jou afgestemd.


Resultaten
Vastzittende emoties tonen zich vaak als lichamelijke of geestelijke klachten. Door de onderliggende oorzaken aan het licht te brengen en te verwerken kun je ze opruimen. Als de onderliggende oorzaken weg zijn hebben de klachten geen functie meer en kunnen ze zich oplossen. Dit alles kan van binnen en in stilte gebeuren. In een Persoonlijk consult ontstaat helderheid, inzicht en heling.

 

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via app, telefoon of mail. 

 

Metamorphosis

Metamorphosis, Alessandro Gambetti

 

“Ik heb 2 keer een sessie gehad bij Fiona en ik wéét gewoon dat het me geholpen heeft keuzes te maken. Ik kan het niet goed uitleggen, het is gewoon zo. Toen ik de eerste sessie kreeg zat ik niet lekker in mijn vel. Ik voelde me niet tevreden en had het gevoel daar niet veel invloed op te hebben. Ook angst belemmerde mij dingen te veranderen. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar besloot voor behandeling van Fiona open te staan. Zeer korte tijd na de sessie heb ik mijn leven 180 graden omgedraaid! Dit was niet makkelijk en was best een zware periode. Ondanks dat voelde ik me heel sterk en had ik vertrouwen in mijn keuzes. De 2e keer dat Fiona me behandelde voelde ik een sterk gevoel van vertrouwen…. ik weet zeker dat ik goed op weg ben…” Agnes d.V.

Lees meer referenties >