Search

Categories

  • Geen categorieën

Bookmarks

Archives

Effectief  stoppen met roken
Echt stoppen met roken is mogelijk. Ook als je alles al geprobeerd hebt. Voor zover ik weet ben ik de enige
in Nederland die ook de achterliggende oorzaken van rookverslaving weet te doorgronden en te helpen opruimen. Dat maakt mijn aanpak de meest effectieve die er is. Dat zal jou veel geld besparen en veel gezondheidswinst opleveren!

Kortingsactie
Momenteel loopt er een actie. Neem je iemand mee om een traject te komen volgen dan krijg jij maar liefst 50 procent korting op jouw traject! Samen sta je nu eenmaal sterker. (maximaal 6 personen per groep)

Stel je eens voor…
Dat het nu echt lukt om te stoppen met roken? De gemiddelde roker gebruikt tot zo’n 7 pakjes sigaretten per week. Laten we zeggen gemiddeld 7 pakjes per week maal 7 euro. Dat is ruim 200 euro per maand, en zo’n
2555 euro per jaar. Reken maar eens uit welke leuke dingen je daar allemaal voor kunt doen. Om nog maar te zwijgen van alle andere voordelen van stoppen met roken.

cover SMR boek

Doelgericht
Sinds 2004 heb ik mij gespecialiseerd in stoppen-met-roken begeleiding. Door middel van een doelgericht traject kun je heel effectief begeleid worden in jouw stopproces. Met een stappenplan wordt je geholpen om inzicht te krijgen in je rookgedrag en dagelijkse patronen. Dit stappenplan is speciaal voor je ontwikkeld op basis van mijn jarenlange
kennis en ervaring en leidt jou langs essentiële onderdelen in je stopproces. Je ontvangt
dit stappenplan als werkboek bij aanvang van je traject. Mijn methode is in boekvorm gepubliceerd bij een grote uitgeverij en wordt door collega’s in het hele land toegepast.

Moderne methoden
Tijdens je persoonlijke begeleiding kun je gebruik maken van een ondersteunend hulpmiddel naar keuze. Daarnaast zijn er ook nog moderne therapeutische methoden waar je alles over te weten komt tijdens je begeleiding. Door deze combinatie mogelijkheden werk je met een heel krachtige en op jouw maat gemaakte methode en dat helpt je heel effectief om het roken voorgoed los te kunnen laten.

Oorzaak aanpakken
We pakken niet alleen de symptomen aan (het roken) maar ook de oorzaken van je verslaving. De begeleiding die ik geef is geschikt voor iedereen die gemotiveerd is en bereid is om aan het roer te gaan staan van zijn of haar proces.

Ben ik wel gemotiveerd genoeg?
Wil je weten of je gemotiveerd genoeg bent om te gaan stoppen met roken? Klik dan hieronder voor de gratis test:

Gratis Motivatie Test

Gratis kennismakingsgesprek
Voordat we starten hebben we eerst een gratis kennismakingsgesprek. Hierin zal duidelijk worden waar je nu staat en wat we van elkaar kunnen verwachten. We kijken samen wat nodig is en spreken een vervolg af.
Om je goed te kunnen begeleiden is er continuïteit nodig in de begeleiding. Daarom wordt er gewerkt met trajecten. We plannen samen de afspraken in. Hiermee is er van begin af aan duidelijkheid over wat je kunt verwachten en kan er maatwerk geleverd worden. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek ontvang je
een offerte.

Samen sta je sterker
Wil je samen met één of meer mensen een traject doen dan is dat een heel goed idee! Samen sta je nu eenmaal sterker. Maar als je liever 1 op 1  aan de slag wil dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Momenteel loopt er een actie voor 50 procent korting op jouw traject als je iemand aanmeldt om samen een traject mee te volgen. (Maximaal 6 personen per groep).

Contact
Gesprekken vinden plaats in mijn praktijk maar kunnen desgewenst ook op locatie of via skype plaatsvinden.
Je ontvangt een werkboek, heel veel waardevolle informatie, persoonlijke begeleiding en nazorg.

Heb je interesse, nog vragen of wil je direct een gratis kennismaking afspreken? App, bel of mail me.
Telefoon: 06-10 26 55 80 of info@fionawillemsen.nl

 

“De werkwijze van Fiona is helder, kort en recht door zee. Voor iedereen op eigen wijze tot inzicht komen met haar flexibele begeleiding. Ik ben het meest tevreden over het resultaat!!! Het meeste heb ik gehad aan de 1 op 1 gesprekken, waar mijn gevoel bekrachtigd werd en de slagingskans vergroot! Eigenlijk doe je het zelf! En dat inzicht geeft Fiona je. Ik had het veel eerder moeten doen.” Sil v. A.

“Ik ben nog steeds zo blij met jou. Al mijn 3de marathon gelopen en nu eind augustus een 8ste triatlon in Doetinchem. Wie had dat ooit kunnen denken van een man met 25 sigaretten en 20 bakken koffie per dag. Dit voelt veel beter en daar heb jij mij behoorlijk mee geholpen.” Frans de B.

“Mede dankzij jou heb ik het roer om kunnen gooien en ben ik ondertussen alweer 10 maanden gestopt met roken, beter gaan eten en bewegen. Sinds kort zelfs lid van de sportschool en daarnaast nog via de sport fysiotherapeut sporten. Je positieve benadering, fijne uitstraling en respectvolle houding hebben mij in ieder geval enorm geïnspireerd!” Linda S.