Search

Categories

  • Geen categorieën

Bookmarks

Archives


Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling’
Dat straling verzwakkend is en slecht is voor je gezondheid, is tegenwoordig wel algemeen bekend. Dat er ook heel goede en intelligente oplossingen voor zijn ontwikkeld is minder bekend. Het Wholism Project heeft al vanaf 1989 bijzondere methoden ontwikkeld om omgevingsstraling te neutraliseren. Dit zijn de Neutralisatie Verbindingen. Ze vormen de krachtige 4e generatie van deze methode.
Vanwege mijn enthousiasme erover en zeer positieve ervaringen met de Neutralisatie Verbindingen vertel ik je er graag meer over.


Gratis 24 uur totale bescherming
Tijdens de thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling krijg je uitgebreide informatie. Tevens ontvang je de unieke mogelijkheid te ervaren hoe het is om volledig beschermd te zijn tegen omgevingsstraling. Je ervaart dan helemaal gratis, gedurende 24 uur, de gecombineerde werking van
5 Neutralisatie Verbindingen.


Voordelen
De Neutralisatie Verbindingen bieden meer dan alleen neutralisatie. Omgevingsstraling wordt versterkend voor jou in plaats van verzwakkend. Hierdoor bieden ze een optimale basis voor gezondheid en werken ze ontwikkeling bevorderend.


Neutralisatie Verbindingen

Er zijn diverse Neutralisatie Verbindingen ontwikkeld. Afhankelijk van je persoonlijke situatie kun je kiezen uit bijvoorbeeld de Neutralisatie Verbinding huis, bedrijf, werk, auto, caravan/tent, apparaat of de Mobiel Verbinding. Met de Neutralisatie Verbinding mobiel neutraliseer je al voor € 50.- de straling van je mobiele telefoon.


Neutralisatie Verbinding huis
Eén van de belangrijkste Verbindingen is de Neutralisatie Verbinding huis. Met deze Verbinding bescherm je alle bewoners van je huis tegen alle soorten verzwakkende omgevingsstraling en ontstaat er een harmonieus leefklimaat in je huis. Uniek van de Neutralisatie Verbinding huis is dat je ook buitenshuis, bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen, volledig beschermd bent tegen straling die je zelf niet kunt of mag neutraliseren. De Neutralisatie Verbinding huis neutraliseert je huis inclusief alle apparaten die je binnenshuis gebruikt.


Bescherming buitenshuis
Je kunt je auto en je werkplek zelf neutraliseren met de Neutralisatie Verbinding auto en de Neutralisatie Verbinding werk.  Je mobiele telefoon of je laptop kun je – voor het gebruik buiten je geneutraliseerde huis – apart laten neutraliseren met de Mobiel Verbinding. Daarnaast is er buitenshuis, bijvoorbeeld in winkels of het openbaar vervoer,  natuurlijk ook heel veel omgevingsstraling die je zelf niet kunt laten neutraliseren, onder andere omdat je daar geen zeggenschap over hebt.

De Neutralisatie Verbinding huis biedt je hiervoor een unieke oplossing. Tijdens de thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling’ krijg je uitgebreide informatie over deze unieke mogelijkheid om jou (en je gezin) te beschermen tegen omgevingsstraling. Bovendien kun je zelf 24 uur lang gratis ervaren wat dit voor jou zou betekenen.


Informatie en aanmelding
Wil je een thema-avond bijwonen? Meld je dan aan.
Je ontvangt 2 weken voor de avond een 
bevestigingsmail met de details.

Er is plaats voor maximaal 12 mensen. Je investering voor deze avond is € 12,50-.
Kom je met 2 of meer mensen van hetzelfde woonadres dan krijg je gezinskorting en betaal je
maar € 10-. per persoon. Download hier de Flyer van de Thema-avond Neutralisatie Verbindingen

Tijdens de thema-avond is het boek ‘Spiritueel Intelligente Materie’ verkrijgbaar voor een sterk gereduceerd tarief.
In dit boek vind je uitgebreide achtergrondinformatie over de ontwikkelingsweg.

Meer informatie over de
Neutralisatie Verbindingen  van het Wholism Project vind je op www.wholismproject.nl
Uiteraard kun je ook met mij bellen of mailen met vragen.

Een bijeenkomst in je eigen omgeving organiseren is ook mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden. Contactgegevens vind je hier. 

Naar de overige bijeenkomsten en agenda.

 

 

Pictogram NV huisLinkbanner Partners