Search

Categories

  • Geen categorieën

Bookmarks

Archives

Een zaak van zacht werken. 

Dit boek heeft mij enorm geïnspireerd waardoor ik veel zaken in mijn leven anders ben gaan aanpakken en meer rust heb hervonden.

Het is naar mijn idee niet alleen voor ondernemers geschikt maar voor veel mensen die een druk leven hebben
en graag uit de “ratrace” zouden willen ontsnappen.

De auteur, Ellen de Lange-Ros, heeft het boek in de vorm van een roman geschreven en het leest heel gemakkelijk weg. Het geeft op een boeiende en inzichtelijke wijze weer hoe je invloed kunt hebben op het gevoel van “druk, druk, druk” wat je van zoveel mensen hoort tegenwoordig. Mij heeft het veel gebracht en het past goed bij de visie van de “Praktijk voor Balans en Ontwikkeling”. Ik kan je het boek daarom van harte aanbevelen.

Voor meer informatie of bestellen klik je hier.

download                                                    Ellen de Lange-Ros